Saturday, June 19, 2010

recep bey'E SORUYORUM

Bu gün 11 şehit haberi daha aldık.Üzüntülüyüz.Kahroluyoruz...Sonra bizler unutuyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor..Şehitlerimiz sadece Şehit olan asker sayılarında yeni rakamlar oluyor..




Sn. Recep Bey taziyelerini bildiriyor ve diyor ki “Hangi güçler adına taşeronluk yaptığı aziz milletimiz tarafından yakından bilinen terör örgütü yok edilinceye karar mücadelemiz devam edecektir"

Şimdi burda şunları sormak istiyorum..

1- Madem bu taşeron ülkeleri biliyorsunuz da niye gazzeye giden gemilerde ölen insanlara gösterdiğiniz hassasiyeti göstererek bu ülkere Gerekli yaptırımları konu dahi etmiyorsunuz?Bu destekleri kesemiyorsunuz?

2- Madem Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensupları ile bu mücadeleyi aşabileceğimiz halde Neden Yıpratmak için elinizden geleni arkanıza koymuyorsunuz?

3- Şimdi hükümetin her bireyi ve Sn Recep beyin ağzından düşmeyen Artan PKK olaylarının artış nedeni “Ne zaman ekonomi atılıma geçtiyse, hükümet hak ve özgürlük adımları attıysa saldırılar arttı” ve daha ileri giderek muhalefete gönderme yaptı .evet sorum şu Hükümet ne zaman Ekonomide atılıma geçti?Ne zaman hak ve özgürlük için adım attı (Kendine hak ve özgürlük hariç kastettiği bu değildir herhalde)

Ayrıca Sn Receb'in bu yaklaşımını da ben onlar için uyarlayabilirim “ Kürt açılımına destek almak için acaba daha fazla kan döktürmeye mi çalışıyor sn Recep bey” Ölen askerlerimize kelle dien bir zihniyet için bunu yapmak ve buna inanmak daha kolay bence.

4- PKK ve yandaşlarının hala sözünü dinlediği Şu beslediğimiz bebek katili, Nasıl oluyorda örgütü yönetmeye devam ediyor?Avukatların bu şerefsizle görüşmelererini yasaklayamayacak hangi anlaşmalara imza attınız?

No comments: